Slider

Elonaskel

Elonaskel tarjoaa monipuoliset terveyden ja hyvinvoinnin palvelut viihtyisässä Hyvän Olon Keskuksessa. Palvelemme ilolla ja ammattitaidolla koko perhettä– vauvasta vaariin!

Autamme sinua ja perhettäsi voimaan hyvin kaikissa elämän vaiheissa. Palveluihimme kuuluu monipuoliset hoito- hieronta- ja terapiapalvelut niin raskautta toivoville, koko raskausajalle, vauvoille, lapsille sekä vanhemmille – ihan kaikille, jotka haluavat voida hyvin ja saada tukea terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Läsnäoloa sydämellä

Palvelumme

Meiltä löytyy paljon erikoisosaamista raskaus-, äitiys-, vauva- ja lapsiperheiden palveluihin joita ovat mm.

Kurssit hoitoalan ammattilaisille

Elonaskel järjestää täydennyskoulutusta hoitoalan ammattilaisille. Koulutustarjontaamme kuuluu mm.

Kurssit hoitoalan ammattilaisille

Elonaskel järjestää täydennyskoulutusta hoitoalan ammattilaisille. Koulutustarjontaamme kuuluu mm.

Vauva-Akatemia

Vauva-Akatemia  on 9 kuukauden mittainen koulutusmatka vauvahyvinvoinnin monipuoliseksi ammattilaiseksi. Koulutus sisältää opintoja mm. vyöhyketerapiasta, imetysohjauksesta sekä vauvan anatomiasta ja fysiologiasta. Lue koulutuksesta lisää täältä

Tilavuokraus

Tunnelmalliset ja toimivat tilamme sopivat monenlaiseen toimintaan. Vuokraamme tilojamme tilapäiseen tai säännölliseen tarpeeseen vastaanotto, kurssi- ja tapahtumatoimintaan. Kysy lisää: info@elonaskel.fi

Elonaskel logo

Teemme työtä suurella sydämellä

Viihtyisässä Hyvän Olon Keskuksessa työskentelee useita hoitoalan ammattilaisia. Meitä kaikkia yhdistää halu tehdä työtämme suurella sydämellä koko perheen hyvinvointia edistäen. Elonaskel järjestää myös erilaisia kursseja sekä tapahtumia esim. hoitoalan ammattilaisten raskaus- ja vauvahierontakoulutusta. Viihtyisiä tilojamme vuokraamme tilapäiseen tai säännölliseen tarpeeseen vastaanotto, kurssi- ja tapahtumatoimintaan.

Läsnäoloa sydämellä
Äitiyden, lasten ja perheiden palvelut
Malminkaari 5, 
00700 Helsinki.
© 2020 Läsnäoloa sydämellä
Läsnäoloa sydämellä